De voorstelling Kerststerren was weer een groot succes. In een volledig gevulde Rembrandtzaal van Wijkcentrum Bakermat lieten onze leerlingen zich van hun beste kant zien. Een compilatie van de voorstelling is hier te zien.
Zondag 9 juli 2023 vonden er twee leerlingenconcerten plaats in de Rembrandtzaal van Wijkcentrum Bakermat, van Nispenstraat 139 te Arnhem. Bijna veertig van mijn leerlingen traden op in deze concerten. Hieronder kun je luisteren naar een compilatie.
Zondag 26 juni 2022 zullen er twee leerlingenconcerten plaatsvinden in de Rembrandtzaal van Wijkcentrum Bakermat, van Nispenstraat 139 te Arnhem. Ruim dertig van mijn leerlingen treden op in twee concerten, waarbij een aantal leerlingen in beide concerten zal spelen. Aanvang van de concerten is 11:30 uur en 14:00 uur. De entree (incl. consumptiebon voor koffie, thee of frisdrank) bedraagt €  7,50. Wil je komen luisteren naar al dat talent uit de wijk? Stuur dan een mail naar h.v.liefland@gmail.com en vermeld daarin naar welk concert je wilt komen luisteren (Concert 1 of 2) en je 06 nummer, zodat ik je een betaalverzoek kan sturen voor de bestelde kaartjes.


Meer...

Back to Top